LECH OBARA mec. oszukiwał urząd skarbowy nie płacąc podatków

LECH OBARA mec. oszukiwał urząd skarbowy nie płacąc podatków. Od jednego z klientów który wypowiedział się przed kamerą dostał aż 80 tys.zł. co potwierdza kilku świadków. Sprawa trafiła w formie skargi do Okręgowej Rady Radców Prawnych w Olsztynie która odmówiła ukarania Lecha Obary bo sprawa ponoć się przedawniła!

Lech Obara mec. Jego malwersacje podatkowe bada Urząd Skarbowy w Olsztynie gdyż wziął od klienta 80 tys zł i nie odprowadził podatków.

LECH OBARA mec. zawalił klientowi proste sprawy nieruchomościowe za które wziął aż 80 tys.zł bez umowy i zapłacenia podatków. Klient doprowadził skutecznie swoje sprawy sam!

LECH OBARA mec. wykorzystywał psychicznie chorą na schizofrenię paranoidalną do pisania seryjnych donosów ,kłamstw i pomówień. Wynika z zawiadomienia do warszawskiej prokuratury okręgowej które złożył Le3szek Bubel prezes fundacji Paragraf w styczniu 2019 r.

Lech Obara mecenas ukrywa komunistyczną haniebną przeszłość kiedy był zawodowy kłamcą i oszustem jako lektor Komitetu Wojewódzkiego PZPR szkoląc ideologicznie z marksizmu leninizmu i stalinizmu takich jak on karierowiczów do zniewalania Polski i Polaków.Do zaniechania jakiejkolwiek walki o niepodległy byt państwa Polskiego ! I dzisiaj takim jako on nie wolno ufać.

Lech Obara mec.nie ufaj komuniście który całe lata oszukiwał i kłamał jako promiętny członek PZPR w Olsztynie lektor Komitetu Wojewódzkiego PZPR.

Lech Obara mec komunistyczny kłamca wróg Polski i Polaków robi teraz za patriotę !!! kręci się wokół PiS węsząc możliwość zdobycia mandatu posła lub senatora. Czy mu się uda?

LECH OBARA mec czołowy komunista w olsztyńskim Prawie i Sprawiedliwości . Jeździł na miesięcznice smoleńskie, kręci się wokół notabli PiS celem znalezienia się na liście wyborczej. Jego dokument z archiwum IPN są dostępne w Internecie.

LECH OBARA mec. kompromitujące dokumenty z archiwum IPN w Internecie.

LECH OBARA mec.NIE UFAJ kłamcy który ukrywa swoją komunistyczną PRLowską kompromitującą przeszłość.Zobacz jego dokumenty z archiwum Pamięci Narodowej.

LECH OBARA mec.psychicznie chorą namawiał do pisania donosów kłamstw i pomówień co bada prokuratura rejonowa w Warszawie w związku z zawiadomieniem złożonym przez pisanie takich pism.

Wejdź na stronę główną

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!